Kurator

Kuratorn har ansvar för att ge eleverna och deras föräldrar, men även personalen, information och service i sociala frågor. Detta arbete sker på tre nivåer.

individnivå har vi i första hand enskilda samtal med elever för att t ex arbeta med relationer till andra eller för att bearbeta något inom sig själv. Vi arbetar med att ge information och service i sociala och ekonomiska frågor. Vi hjälper till med olika myndighetskontakter, t ex med socialtjänst och psykiatri. Vi har föräldrakontakter, särskilt om eleven är under 18 år.

gruppnivå arbetar vi på olika sätt med både elev- och personalgrupper. Kuratorerna kan ibland arbeta med hela klasser om det önskas. Vi deltar också i arbetslagsmöten inom våra respektive ansvarsområden.

organisationsnivå arbetar vi med organisationsutveckling och förändringsarbete. Vi har även samarbete med andra myndigheter.

Tycker du att det känns läskigt att gå till kuratorn?
Nu finns det möjlighet att boka en tid via nätet så du kan prata med din kurator om hur du mår via msn eller mail. Boka en tid med Malin så chattar jag eller mailar!

Vi har för nuvarande inga speciella mottagnings- eller telefontider.
Kontakta gärna via telefon, mail eller kom förbi.

Välkommen!

Elin Carlmark