Alma Kirlic

Den 17 oktober fick vi författarbesök av Alma Kirlic.

Författaren pratar
Foto: Mikael Eklund

Hon berättade om hennes uppväxt, flykt till Sverige, hur det var att komma hit, hur det är att leva här. Hon läste också några texter ur hennes bok "en svensk kändis" (boken finns här på biblioteket för de intresserade!). Alma berättade två exempel av hennes dikter, bland annat en som handlade om skägg som uppskattades av publiken. Hon berättade om hennes intresse att skriva och vägen till att bli författare här i Sverige mm...

Eftermiddagen blev det drop-in i bibliotekets gruppgrum. Tyvärr blev det bara några elever som besökte henne där, men Alma kände sig nöjd i överlag och jag också så jag skulle säga att det blev en lyckad dag i överlag.

Jag har fått feedback från de anmälda klasserna där de anser att hon använde för svårt språk ibland, men de är ändå nöjda med författarbesöket.

Då alla verkar rätt nöjda med författarbesöket så kan möjligheten finnas till fler författarbesök i framtiden.

24 oktober 2017